Lite om mig och mitt liv

/annika-per-1.jpg

Min stora passion är när du hittar tillbaka till dig själv bortom alla stress, alla måsten och krav. Många människor lever efter andras förväntningar och det genererar oftast till stress och ohälsa. Ditt Liv är värdefullt och det är mycket du kan uträtta då du är i fas med den du innerst inne är och klarar av. Din kraft din fulla potential finns bortom all prestige.

Tankarna är förgängliga så är även våra känslor så varför inte gå rakt på sak, rakt in i ditt inre, för där är inget förgängligt där är din fulla potential, din kraft som går bortom det yttre. Har du varit där någon gång?

Andningen sammankopplat med samtal ligger mig varmt om hjärtat. Jag var bara 19 år och letade efter en väg som kunde hjälpa mig att hitt hem till mig själv. Jag lyckades hitta två psykologer som var verksama på Istitutet för Psykoterapi i Skåne var av en fortfarande är verksam i Lund Bertil Gyllensten. Bertil och hans kollega Nenne Holm arbetade bl.a med andning kombinerat med samtal och jag blev mycket intresserad av detta. Jag började praktisera detta under en tre månaders period, vilket resulterade i att jag kunde på ett enkelt sätt hitta tillbaka till min naturliga andning och med den löstes många gamla blockeringar upp både fysiskt som mentalt. 

Åren gick och jag tränade i mitt vardagliga liv på att öka min medvetenhet om hur tankar och känslor fungerade och hängde ihop. Med andningens hjälp fick jag erfarenhet som lade grunden till mitt intresse för andning sammankopplat med samtal. Efter fyra år tog jag åter kontakt med de två psykologerna som tidigare hade introducerat Andningen som de kallade EFB-(energi flödes andning) de menadedetta är en metod som frigör spänningar i kroppen som är sammanlänkade med en negativ tanke. Jag ville lära mig mer om detta jag frågade sätt att arbeta så  Psykologerna om de kunde lära mig andningen. De accepterade detta och tog väl emot mig och jag fick möjligheten att praktisera EFB-metoden (Energi Flow Breathing) med klienter både individuellt som i gruppsammanhang och efter 10 års praktiserande med handledning, började jag arbeta på deras mottagningar både i Helsingborg och Malmö.

Nu efter 27 års arbete med klienter har jag utvecklat mitt eget sätt att arbeta på och 2015 namngav jag andningen tillsammans med samtalet till CBR-andningen (Conscious breathing release) som betyder medveten andnings frigörelse av låsta tankar, känslor och spänningar i kroppen och jag kopplar även på det andliga perspektivet. Blir du nyfiken på detta får du gärna kontakta mig. Välkommen

Mina inspirationskällor
Om mig utbildning/arbetslivserfarenhet

/yoga-am-strand-asien-510.jpgIntellektuell kunskap
blir som bäst när den
landar i hjärtat
Erbjudande
/erbjudande-1.jpg
Vardags andning
/andas-ratt.jpg

Röster CBR-Andning
/power-andning.jpgLänk FB: