Släpp dina gamla mönster och bli fri

En kurs i att hitta och följa din inre röst, släppa det du identifierar dig med och bli av med dina gamla mönster. kursen som leder dig mot ditt rätta jag där du har möjlighet att släppa din identifikation och bli av med gamla mönster.

Känner du igen detta att du har stått i valet och kvalet fast beslutet har känts ganska självklart rent logiskt. Det har inte "känts" riktigt rätt men till slut har du struntat i den där odefinierbara signalen och gjort det som verkat mest rationellt och senare har du insett att du borde följt det som ofta kallas magkänslan ”Jag visste det! Att det var något som inte stämde, jag kunde bara inte sätta fingret på det.” Känns det igen? Din magkänsla var din inre röst som försökte säga dig något. Det som hänt är att rädslor och prestige kommit i vägen för att du skall våga följa din innreröst.

Vem är du innerst inne? Genom att lyssna på din inre röst, en röst alla har kommer du att hitta nya positiva sidor hos dig. Hos en del människor är den inre rösten tydlig och stark medan den hos andra är den svårare att urskilja. Om ditt livshjul bara snurrar och snurrar allt fortare och driver dig till en massa måsten som gör att du tappar kontrollen till slut då kommer du att känna dig trött, utmattad och förvirrad. Det är då hög tid att göra något nytt för att hitta dig själv från en ny plattform. Ju mer du vågar tro på din inre röst desto tydligare blir den, och den har aldrig fel.

När du verkligen kan lyssna till den så vet den i varje läge vad som är bäst för dig, vilka val du ska göra, vad du mår bäst av, vilken väg som leder framåt. Och oavsett vad andra människor säger, hur kloka eller välutbildade de än är, så kan du inte följa råden om inte din inre röst instämmer. Ofta förstår du inte förrän i efterhand varför det blev fel och då först inser du helt vilken väg som var den rätta.

Kursupplägg:      
Meditation    
Andning
Reflektion

Start: Återkommer om det.

Tid: Under planering

Kostnad: Underplanering

Plats: Återkommer om det. 

Frågor/Anmälan

Välkommen till terapiannika.n.nu.

/yoga-am-strand-asien-510.jpg
Att hitta hem till sig själv
är underbart, harmoniskt,
magiskt och befriande.

/fint-trad.jpgKurser
Kostnad Erbjudande
Kundens upplevelser

Nyhetsbrev

Länkar
andasnu.nu